Aldrig Mere Krig Pacifisme er en livsholdning
menu
<   Se alle Aktuelle indlæg.
Share button


NATO-lobbyister mister statsstøtte
Fredsbilleder... Efter mange års rod i økonomien har Forsvars- og Udenrigsministeriet stoppet den årlige millionstøtte til den sikkerhedspolitiske tænketank Atlantsammenslutningen. Denne blev oprettet i 1950 for at pushe NATO-støtte i et netværk af tilsvarende organisationer i andre NATO-lande med tilhørende ungdomsafdelinger. Den ledige millionstøtte kunne passende overføres til en NATO-kritisk tænketank, for at rette op på 75 års bevidst skævvridning, tak!
Tom Vilmer Paamand - marts 2024


Flere historier fra 2024...
Herunder er en enkelt - klik dig videre til resten...


>  Nu lukker også konfliktundervisningen i Danmark
De nordiske lande er kendt for fredsforskning og uddannelser i konfliktløsning. Sverige har hele fire institutter med freds- og konfliktforskning. Norge har tre og Finland to. I Danmark har vi intet af den slags på finansloven. Modsat vore naboer nøjes Danmark med adskillige militære forskningscentre.
Vi har dog CRIC, Forskningscenter for Løsning af Internationale Konflikter - men de får ikke bevillinger længere, og halter kun videre på lidt privat fondsstøtte. CRIC blev oprettet af den forrige socialdemokratiske regering, men Mette Frederiksens regering har ikke genoptaget støtten - så på trods af at CRIC har haft en lang venteliste til deres undervisning i konfliktløsning, lukkes nu også denne sidste mulighed ned af pengemangel.
Tom Vilmer Paamand - september 2020


... Aktuelle indlæg
... UAktuelle indlæg

AldrigMereKrig.dk ©2023