Aldrig Mere Krig Pacifisme er en livsholdning
menu
<   Se alle Aktuelle indlæg.
Share button


Folkekær morder stifter dansk fredsparti
Fredsbilleder... Jørn ”Jønke” Nielsen, tidligere Hells Angels-rocker og dømt morder, harstiftet et parti ”for at give freden og demokratiet en chance. Det står sløjt til med begge dele”. De sædvanlige paroler om ”Forsvar” er byttet til ”Fred”, om at:Disse bliver fulgt op med retinkonsekvente paroler, som Ja til bæredygtige energiformer og atomkraft. Alle dyr skal under samme lovgivning, men forbud mod pelsdyravl. Partinavnet er ”Stabilt Demokrati”, og formanden rækker ud til fredens mulige vælgere med et selvmodsigende svar: ”Hr og fru Danmark kan godt forstå, man kan komme i en situation, hvor man slår ihjel.”
Tom Vilmer Paamand - september 2023


Flere historier fra 2023...
Herunder er en enkelt - klik dig videre til resten...


>  Måske fortsat EU-køb af russisk gas via Ukraine
Rusland og Ukraine har en faktisk fungerende våbenhvile, der dog kun drejer om salg og transit af russisk olie og gas til EU-lande igennem Ukraine. Rørledningerne til dette har derfor bevidst ikke været ramt af krigen, men milliardkontrakten imellem de to krigsførende nationer udløber til nytår.
Ukraine foreslog EU at forhandle direkte med Rusland, og så ville Ukraine i givet fald fortsætte transitten - men EU sagde nej. Nu arbejdes der videre med om Slovakiet, Tjekkiet, Ungarn og Østrig vil overtage kontrakten med Rusland. Den russiske rørgas er også fortsat blevet solgt til Danmark.
Udover dette eksporterer Rusland flydende gas med tankskibe til Belgien, Finland, Frankrig og Spanien. Alt handles på bedste kapitalistiske vis uden at storpolitik umiddelbart kan ændre på dette. Tvister om afbrudt levering afgøres ved domstole, og der står frysende mennesker og milliarder på spil.
Tom Vilmer Paamand - marts 2024... Aktuelle indlæg
... UAktuelle indlæg

AldrigMereKrig.dk ©2023