Aldrig Mere Krig Pacifisme er en livsholdning
menu
<   Se alle Aktuelle indlæg.
Share button


Gør noget for et nej til krig mod Syrien
Fredsbilleder...
Vi har sandsynligvis en god måned at mobilisere mod bombeflyene, frømandskorpset og jægersoldaterne til Syrien. En bekendt skrev og spurgte, hvad vi kan gøre. Det fik mig til at stoppe op og tænke lidt. Vi skal skrive læserbreve. Vi skal lave debatmøder. Der skal laves en stribe foretræder for forsvars- og udenrigsudvalgene i Folketinget, hvor fredsfolk fra hele landet fortæller, hvorfor vi ikke skal opruste i Mellemøsten.
MFerne fra alle partier skal besøges af gode fredsfolk fra hele landet. Vi skal have kendte folk med. Vi skal lave fælles initiativer blandt modstanderne i Folketinget. Vi skal om muligt lave demoer og happenings. Du har sikkert flere ideer. Frem i lyset med dem. Jeg startede med et lille læserbrev til regionalaviserne: BOMBEFLY til SYRIEN?
Der er nu flertal for at sende bombefly og specialstyrker ind i Syrien. Det er i strid med folkeretten. Regeringen ved ikke, hvem de vil slås med og mod. De ved ikke hvilken opgave de skal løse. Der er ingen strategi. Det er helt i hegnet. Styrk i stedet den skrøbelige våbenhvile. Bloker for flere våben til Mellemøsten - ikke mindst til ISIL. Det er dobbeltmoral at vestlande tjener millioner på at sælge våben. Blokér for oliesalget fra ISIL. Det er dobbeltmoral at en række vestlige lande køber olie uden at spørge om, hvor det kommer fra.
Christian Juhl (MF for Enhedslisten) - marts 2016

Flere historier fra 2016...
Herunder er en enkelt - klik dig videre til resten...


>  NATO-lobbyister mister statsstøtte
Efter mange års rod i økonomien har Forsvars- og Udenrigsministeriet stoppet den årlige millionstøtte til den sikkerhedspolitiske tænketank Atlantsammenslutningen. Denne blev oprettet i 1950 for at pushe NATO-støtte i et netværk af tilsvarende organisationer i andre NATO-lande med tilhørende ungdomsafdelinger. Den ledige millionstøtte kunne passende overføres til en NATO-kritisk tænketank, for at rette op på 75 års bevidst skævvridning, tak!
Tom Vilmer Paamand - marts 2024... Aktuelle indlæg
... Uaktuelle indlæg

AldrigMereKrig.dk ©2024